You are here: Home Home Recensies

Recensies

Voeg hier zelf je recensie toe.

Alvast hartelijk dank.

Naam
Leeftijd
E-mail
Onderwerp
Je recensie

Bedankt Stefan, vorige week in één keer geslaagd!                                                                              Goede lessen en flexibel met het inplannen van lestijden, ook de verschafte informatie op de website was erg nuttig.

Amber 17 jr

Heb een hoop geleerd, rij nu stuk zelfverzekerder. Geduldige leraar.

Raoul 26 jr

Vind rijden bij jou heel leuk. Je hebt heel veel geduld met mij. En rij zelfverzekerder door jou. Je legt goed en geduldig uit.

Rachel 38 jr

Bedankt Stefan. Vond de lessen gezellig en vind rijden heel leuk. Heb mezelf verbaasd in twee keer al te slagen.

Elise 29 jr

Ben super blij. Bedankt voor de flexibiliteit van de lessen inplannen en het steeds verschuiven ervan, omdat mijn werkdag onregelmatig is. En haal en breng plaats ook heel flexibel kon.

Anna 29 jr

Hele goede lessen gehad, hij kon goed uitleggen, bleef altijd rustig en stelde mij op mijn gemak. Het was altijd een plezier om rijles van hem te hebben!

Kiki 18 jr

Bedankt rij nu veel zelfverzekerder en was ook nog gezellig de lessen, je hebt me van mijn rijangst opgedaan in Brazilie afgeholpen.

Christina 36 jr

Jaaaaaaaaaahh,geslaagd!! Super blij!! Steve bedankt voor de goede en gezellige rijlessen. Gr Ramon 21 jr

Na één keer gewoon al geslaagd! Heel erg bedankt Stef voor de leuke, gezellig en leerzame lessen.  Anna 23 jr

Hele goeie rijschool, door de grootte van het bedrijf een prettige persoonlijke en flexibele aanpak. In het verleden heb ik ook wel bij andere rijscholen gelest, en meerdere keren examen gedaan, maar telkens zonder succes. Dankzij de deskundige instructeur ben ik bij Elbe binnen een jaar toch nog geslaagd. Alle lof voor deze Rijschool, zeker een aanrader.

Jesse, 26 jr

Na geruime tijd in Nieuw-Zeeland gewoond te hebben moest ik wel heel erg wennen aan het rechts rijden want het wordt een gewoonte. Nu na 15 tal lessen van jullie ben ik niet meer bevreesd mocht het nodig zijn dan neem ik graag nog meerdere lessen groet Bob 52 jr

met jou heb ik de leukste momenten beleeft in het hartje van Amsterdam . Vind autorijden helemaal niet leuk, toch heb je me geleerd om te gaan met een schakel auto, dat is wel wat anders dan met een automatische auto waar ik in gelest heb in Canada. Omdat mijn vriendin Suzan ook wel eens niet de bob wil zijn adviseerde ze me toch maar te leren schakelen. We hebben heerlijke broodjes gegeten tussen de lessen door. Binnen 10 lessen kon ik al schakelen.

Laura 37 jr

na de 2e examen had ik al mijn rijbewijs gehaald bij jullie , echter ik was nog erg onzeker als ik een tunnel naderde en besloot toch een paar aanvullende lessen te nemen om over deze angst heen te komen. gelukkig is dit gelukt,  hartelijk dank voor al jullie geduld. mvg Roeland 20 jr